برداشت گردو از باغهای شهرستان ایذه آغاز شد



مصطفی هنرمندیان چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد:پیش بینی می شود امسال از هر هکتار بیش از 3 تن گردو برداشت شود و مجموع تولید گردو تا پایان فصل برداشت در این شهرستان به بیش از 210 تن برسد.
مدیرجهاد کشاورزی ایذه گفت: در سال زراعی جاری میزان برداشت محصول گردو نسبت به سال قبل در برخی از مناطق افزایش یافته است.
وی اظهار کرد: : گردو به دلیل خاصیت انبارداری بالا همیشه دارای بازار فروش خوبی است.
هنرمندیان افزود: شهرستان ایذه به دلیل موقعیت آب و هوایی به ویژه در منطقه کوهستانی برای کاشت انواع درختان گردو از جمله گردوی پوست کاغذی مستعد است.
هنرمندیان یکی از مشکلات کشاورزان این شهرستان را خشکسالی و کم آبی ذکر نمود.
وی افزود: با توجه به شرایط اقلیمی منطقه و اقتصادی بودن کشت و توسعه این محصول استقبال برای توسعه کشت آن از سوی بهره برداران افزایش یافته است.
مدیر‌جهاد‌کشاورزی ایذه گفت: گردوی محلی ،پوست کاغذی ،نوک‌ کلاغی و پکان ارقام تولیدی این محصول در شهرستان ایذه است که برداشت آن اواخر مهر به پایان می رسد.
محصول برداشتی در این شهرستان علاوه بر مصرف داخلی در استان های همجوار عرضه می شود.
مصرف گردو در تقویت حافظه ، استحکام استخوان ها و پیشگیری از بروز بیماری های قلبی و برخی سرطان ها نقش بسزایی دارد.
شهرستان ایذه با توجه به‌شرایط آب‌هوایی عملکرد هکتار خوبی در تولید گردو دارد.
7161/6002
خبرنگار: مهسا نوروزی**انتشار:کبری آقازری



انتهای پیام /*










شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید